ул. Васил Левски 6
Девин,
България
24.3921351
41.742726
UserLikes
Име: ДЕВИН - ВОДА ОТ ПЛАНИНАТА
Адрес: Девин, ул. Васил Левски 6
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.devin-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Минерални води и безалкохолни напитки
Дейност:

Бутилиране и продажба на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки

Ключови думи: вода девин, минерална вода, изворна вода, газирана вода, овкусена вода

CATALOG.BG > ДЕВИН - ВОДА ОТ ПЛАНИНАТА



Facebook





За нас

Фирма Девин е основана през 1992 г. като дружество с ограничена отговорност между физически лица и Община Девин. От 1999 година компанията е акционерно дружество със 100% частен капитал. От август 2007 г. до юни 2010 г. „Девин” АД е публична компания с акции за свободно търгуване на Българската Фондова Борса. От 2010 г. насам Девин АД е собственост на международния фонд за управление на дялови инвестиции Адвент Интернешънъл. Изпълнителен директор на компанията е г-н Томас Кренбауер.


Основен предмет на дейност е бутилирането и продажбата на минерална вода, изворна вода, газирани и негазирани безалкохолни напитки.


Девин АД притежава концесия за водоползване на сондажи 3 и 5 в региона на град Девин, Родопите, от които се бутилира минерална вода DEVIN. Натурална, от екологично чист регион, тя притежава уникален минерален състав и приятен вкус.


Девин АД притежава и разрешително за водоползване на извор Балдаран, от който се бутилира уникалната за българския пазар изворна вода DEVIN - чиста планинска вода от Родопите, много слабо минерализирана (82 мг/ л) и бедна на натрий (6,2 мг/л).  Комбинацията от слаба минерализация и незначително количество натриеви йони е много рядка, точно заради нея изворна вода DEVIN може да се пие от новородени до хора в напреднала възраст.


Девин АД осигурява работа на над 400 души, което е от съществено за намаляване на нивото на безрaботицата в района на град Девин.


Компанията притежава сертификати за качеството на минерална и изворна вода DEVIN, издадени от българските здравни институции и престижния немски институт Фрезениус.


Продуктовата гама на DEVIN включва минерална вода, изворна вода, газирана вода и овкусена вода Devin Fresh. DEVIN предлага на пазара разнообразни разфасовки, които да задоволят различни поводи за консумация на бутилираната вода – от малки разфасовки за незабавна консумация до големи за домашна употреба. Също така Девин АД е лидер и в бизнеса с галони с марката DEVIN OFFICE.


Компанията разполага с добре развита национална дистрибуционна мрежа, включваща над 85 партньорски фирми, както и собствена търговска база в София, която доставя минерална, изворна вода и безалкохолни напитки директно до обектите. Заедно със своите партньори Девин АД доставя своите продукти до над 35 000 търговски обекта в страната. 

 
Открийте ни в Google+